17/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Komunalno preduzeće “Eko Dunav”: Konkurs za prijem u radni odnos dva radnika

2 min read

Komunalno preduzeće “Eko Dunav” iz Borova raspisalo je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme dva radnika, s probnim radom u trajanju od 3 meseca. Konkurs je otvoren počev od danas, 17. aprila do srede, 25. aprila do 12 časova.


– Pre zasnivanja ugovora o radu odabrani kandidati će o trošku “Eko Dunava” biti upućeni na lekarski pregled, a ukoliko ga ne prođu neće moći zasnovati radni odnos. Radnici koji budu zaposleni obavljaće redovne poslove iz delokruga komunalnog preduzeća. Naknadno će imati priliku i da prođu edukacije za obavljanje dimnjačarske delatnosti – rekao je u razgovoru za Radio Borovo direktor opštinskog komunalnog preduzeća Miloš Erić.


Opšti uslovi koje kandidati moraju ispunjavati su: hrvatsko državljanstvo, prebivalište na području opštine Borovo i radna sposobnost.
Pored opštih, potrebno je da kandidati ispunjavaju i posebne uslove, a to su: poznavanje rada s motornom kosom na nit, iskustvo u obavljanju građevinskih radova i drugih komunalnih poslova.


– Ukoliko odabranim kandidatima nakon tri meseca bude produžen ugovor o radu, daće im se prilika da prođu određenu edukaciju i steknu veštine za obavljanje dimnjačarskih poslova – dodao je Erić.


Prijave na konkurs s dokazima o ispunjavanju uslova dostavljaju se u roku od 8 dana nakon objave konkursa na adresu: EKO-DUNAV d.o.o., Glavna br.3, u koverti s naznakom: „Prijava na javni natječaj za djelatnika u komunalno poduzeće ”, lično ili preporučenom poštanskom pošiljkom, zaključno s 25.04.2018. godine do 12 časova. Kompletan tekst konkursa objavljen je na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, web stranici Opštine Borovo, kao i na zgradi Opštine Borovo i preduzeća “Eko Dunav”.

 

S.Velebit

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.