02/12/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Koncert i izložba fotografija za Vasu

2 min read

Veće srpske nacionalne manjine opštine Borovo i Tamburaški sastav “Dunavske zore” organizovali su sinoć u galeriji Osnovne škole Borovo koncert i izložbu fotografija u okviru humanitarne akcije “Zajedno za Vasu”, za lečenje 18-godišnjeg Vasilija Sentivanca iz Borova, obolelog od leukemije. Za svaku donaciju Veće srpske nacionalne manjine opštine Borovo poklonilo je uokvirenu fotografiju nastalu u okviru nedavno održane foto-izložbe “Borovska razglednica”.

Prema rečima predsednika Veća Dušana Latasa na sinoćnjem programu prikupljeno je pet hiljada kuna, a Veće će izdvojiti još pet hiljada kuna iz svog budžeta i većničkih naknada, budući da su se većnici odrekli naknada u korist ove humanitarne akcije.

Iz Udruženja penzionera “Zapadni Srem” sa sedištem u Vukovaru obaveštavaju da je od danas otvoreno još jedno uplatno mesto, na kojem možete uplatiti donacije za lečenje 18-godišnjeg Vasilija Sentivanca iz Borova. Donacije se mogu uplatiti u Domu penzionera u Borovu naselju, svakog radnog dana, sem ponedeljka, vremenu od 9 do 12 časova.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.