13/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Božićna priredba i završno takmičenje vukovarskog Gimnastičkog kluba

2 min read

U Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića u Vukovaru, 22.decembra je održana božićna priredba Gimnastičkog kluba Vukovar pod nazivom „Raduj se celi svete“ na kojoj su učestvovali svi članovi. Najmlađi su svoje vežbe su prikazali na pesme Beli Božić i Pačiji ples. Prikazane su plesne tačke u kojima su učestvovale i članice takmičarske grupe, kao i svi članovi rekreativnih grupa, a svoju tačku su prikazale i mlade sutkinje Tea Stojšić i Ivana Kiralj. Božićna priredba je za sve rekreativce bila poslednja aktivnost pre odlaska na zasluženi odmor.

U organizaciji Gimnastičkog kluba Vukovar 23.decembra je održano deseto po redu Višebojsko prvenstvo grada Vukovara. Bilo je to poslednje takmičenje vukovarskih gimnastičarki pre odlaska na zasluženi odmor.

U B programu nastupila je Monika Zovko i u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila je 1. mesto.

U C programu se takmičenje odvijalo u četiri kategorije, a po kategoriji je bilo od pet do devet takmičarki. U kategoriji kadetkinja Ana Kuzmanović je osvojila prvo mesto, Nika Budim je bila druga, a Vita Panza treća. U kategoriji mlađih juniorki prvo mesto pripalo je Miljani Poznanović, druga je Nikolina Velikić, a treća Maja Kel. Među juniorkama najbolja je bila Ela Kalentić, druga je Ema Rendulić, a Iva Čikanović je osvojila treće mesto.

U kategoriji seniorki prvo mesto osvojila je Vanja Kiralj, drugo mesto Kristina Gužvić, a treće mesto pripalo je Teni Ivanković. Pred takmičarkama je odmor, a zatim slede zimske pripreme.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.