21/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Uspešan vikend za vukovarske gimnastičarke

2 min read

 

U Valpovu je u subotu 25.novembra održano gimnastičko takmičenje pod nazivom “Turnir gradova Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici” na kojem je Gimnastički klub Vukovar osvojio 1.mesto. Za ekipu ovog kluba takmičile su se: Ivana Kiralj, Tena Ivanković, Kristina Gužvić, Monika Zovko, Ella Kalentić i Ela Vojtkiv.

Dan kasnije, u nedelju, 26.novembra, u Belom Manastiru je održano je 3. kolo D programa.

Kadetkinje su ekipno osvojile zlato, a pojedinačno se najbolje plasirala Lana Antunić osvojivši treće mesto. Juniorke su ekipno bile druge, ali je pojedinačno Melani Grganić osvojila prvo mesto. Zlato je pripalo i seniorkama u ekipnoj konkurenciji, kao i Gabijeli Dudić koja je osvojila prvo mesto u pojedinačnoj konkurenciji, dok je Mariji Božić pripalo drugo mesto.

Nakon odrađenog takmičenja i proglašenja, usledilo je proglašenje završnice D programa u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji za 2017. godinu. Kadetkinje su ekipno osvojile prvo mesto, a pojedinačno je Maja Nedić bila prva, Tanja Turukalo druga i Lana Antunić treća. Juniorke su ekipno bile druge, a drugo mesto osvojila je i Melani Grganić u pojedinačnoj konkurenciji. Seniorkama je ekipno pripalo zlato, a u pojedinačnoj konkurenciji Marija Božić je osvojila treće mesto.

Nakon ovog vikenda i ova dva takmičenja Gimnastički klub Vukovar bogatiji je za 5 zlata i 2 srebra u ekipnoj, te 2 zlata, 1 srebro i 1 bronzu u pojedinačnoj konkurenciji.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.