17/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Uspešan nastup vukovarskih gimnastičarki u Banja Luci

2 min read

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Članice Gimnastičkog kluba Vukovar nastupile su 11.novembra na međunarodnom takmičenju u Banja Luci pod nazivom “Dani gimnastike” koje organizuje tamošnji Gimnastički klub “Spartak”. Na takmičenju je učestvovalo više od 180 takmičara iz  gimnastičkih  klubova iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.  Vukovarski gimnastički klub se uspešno predstavio u četiri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji i osvojio ekipno tri zlata i jedno srebro, a pojedinačno tri zlata, četiri srebra i jednu bronzu. Zlato su ekipno osvojile kadetkinje, mlađe juniorke i seniorke, dok je juniorkama pripala srebrna medalja. Evo i rezultata u pojedinačnoj konkurenciji:

Kadetkinje: 1.Monika Zovko, 2.Ana Kuzmanović, 8.Ela Andrašević, 14.Vita Panza i 16.Lana Skokić. 

Mlađe juniorke; 1.Miljana Poznanović, 2.Lana Aleksić, 5.Nikolina Velikić, 8.Maja Kell, 13.Marina Stevanović i 16.Valentina Mrkonja.

Juniorke: 2.Ella Kalentić, 5.Ela Vojtkiv, 8.Iva Čikanović, 10.Petra Petričević, 11.Lucija Radoš i 16.Ema Rendulić

Seniorke: 1.Ivana Kiralj, 2.Vanja Kiralj, 3.Tena Ivanković, 4.Kristina Guvić i 5.Ivana Crnjac

“Bilo je to takmičenje  za pamćenje, jer je to bio prvi nastup u Bosni i Hercegovini i pored velike konkurencije ostvareni su ovako izvrsni rezultati. Domaćini i organizatori potrudili su se da zadovolje sve uslove za takmičenje i da se svi učesnici ugodno osećaju, kažu u vukovarskom Gimnastičkom klubu.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.