18/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Danas otvaranje izložbe “anFex Borovo 2017

2 min read

U sali dečjeg vrtića u Borovu u 15 časova biće otvorena 10. jubilarna izložba malih životinja i 9. izložba akvaristike i teraristike “anFex Borovo 2017”, u organizaciji Udruženja za uzgoj i zaštitu životinja “Feniks” iz Borova. Izložba će za posetioce biti otvorena danas od 15 do 20 časova, sutra od 8 do 20 časova i u nedelju od 8 do 12 časova.

Pored golubova, živine, ptica i kunića, na izložbi će i ove godine biti izložene terarističke životinje, u ambijentu koji dočarava njihova prirodna staništa, kao i akvaristička postavka. I ove godine će sudije Hrvatskog zbora sudija, koji deluje pri Hrvatskom savezu udruženja uzgajivača malih životinj,a najlepšim eksponatima među golubovima, živinom, pticama i kunićima dodeliti šampionske titule, a biće izabran i ukupni pobednik izložbe, najlepši golub kao i pobednik po izboru posetilaca.

O pobednicima 9. izložbe akvaristike i teraristike odlučuje poseban žiri, izvestili su iz Feniksa, uz poziv svim ljubiteljima životinja da posete ovogodišnju izložbu, na kojoj izlaže više od 70 uzgajivača malih životinja s oko 450 eksponata.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.