19/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Otvorenje izložbe malih životinja i izložba akvaristike i teraristike “anFex Borovo 2017” sutra u 15 časova

2 min read

U organizaciji Udruženja za uzgoj i zaštitu životinja Feniks, sutra će u Borovu  biti otvorena jubilarna 10. izložba malih životinja i 9. izložba akvaristike i teraristike “anFex Borovo 2017”.

Izložba će biti postavljena u sali Dečjeg vrtića “Zlatokosa” u Borovu, a za posetioce će biti otvorena u petak, 27. oktobra od 15 do 20 časova, u subotu, 28. oktobra od 8 do 20 časova i u nedelju, 29. oktobra 2017. godine od 8 do 12 časova.

Pored golubova, živine, ptica i kunića, na izložbi će i ove godine biti izložene terarističke životinje u ambijentu koji dočarava njihova prirodna staništa, kao i akvaristička postavka.

I ove godine će sudije Hrvatskog zbora sudija koji deluje pri Hrvatskom savezu udruženja uzgajivača malih životinja najlepšim eksponatima među golubovima, živinom, pticama i kunićima dodeliti šampionske titule, a biće izabran i ukupni pobednik izložbe, najlepši golub kao i pobednik po izboru posetilaca. Poseban žiri će odlučivati o pobednicima 9. izložbe akvaristike i teraristike.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.