15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Dekupaž za početnike

2 min read

“Dekupaž tehnika za početnike” naziv je radionice koja je održana juče u Dalju, u okviru projekta “60 plus – I mi smo za aktivnost i druženje”.

Projekat provodi Udruženje Centar za mlade Dalj u partnerstvu s Opštinom Erdut, a sufinansiran je od strane Ministarstva za demografiju, porodicu, mlade i socijalnu politiku i Opštine Erdut.

Opšti cilj projekta je unaprediti kvalitet života starijih osoba u lokalnoj zajednici koje žive u vlastitom domu kroz učešće u različitim organizovanim kreativnim i edukativnim radionicama što doprinosi prevenciji institucionalizacije i promovisanju aktivnog starenja.

Dekupaž je tehnika dekorisanja predmeta ili nameštaja komadima papira koja predstavlja pravu umetnost i vekovima se koristi da se obični ili stari predmeti učine lepšima. Za to je potrebno minimalno ulaganje u materijal i maksimalna posvećenost. Na kraju, predmet izgleda poput umetničkog dela.

Sledeća radionica ukrašavanja predmeta dekupaž tehnikom u Dalju biće održana u petak, 20. oktobra s početkom u 9 časova i 30 minuta. Iz Centra za mlade Dalj pozivaju zainteresovane da im se pridruže.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link