25/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Crno-bela noć u Borovu okupila preko 200 Slogaša

2 min read

Oko 220 članova i simpatizera Fudbalskog kluba “Sloga” okupilo se sinoć u Borovu na tradicionalnoj klupskoj zabavi, Crno-beloj noći, a četvrtu godinu zaredom organizovano je i takmičenje u kuvanju čobanca. Prvo mesto u konkurenciji 15 kulinara osvojila je Savka Milošević iz Borova, koja se takmičila po prvi put, za Zavičajno udruženje Srba Ozrena i Posavine.

Drugo mesto osvojio je Sreto Bogdanović iz Borova, dok je treće mesto zauzela Zora Vuković, takođe iz Borova, koja se takmičila za ekipu Radio Borova.

 

Tročlana ocenjivačka komisija u sastavu: Lazar Radigović, predsednik, Milan Čupić i Branislav Vukotić (članovi) ni ove godine nije imala lak zadatak, a kod najbolja tri čobanca odlučile su nijanse u pripremi ovog jednostavnog, nekad čobanskog jela.

Na odazivu i podršci Fudbalskom klubu “Sloga” zahvalio se predsednik Slogine uprave Miloš Erić, budući da se i na ovaj način pomaže rad tri Slogine takmičarske selekcije; pionira, juniora i seniora.

Posetioce je zabavljao Tamburaški sastav “Dunavske zore” iz Borova, a organizovana je i bogata tombola uz podršku 20-ak sponzora i generalnog pokrovitelja Opštine Borovo.

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link