15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Opština Trpinja: Prijave šteta od suše

2 min read

Župan Vukovarsko-sremske županije proglasio je elementarnu nepogodu za područje Opštine Trpinja zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih sušom, kojom su na navedenom prostoru nanesene materijalne štete na poljoprivredi, u periodu od 5. jula do 1. oktobra ove godine. 
 
Iz Opštine Trpinja pozivaju oštećene fizičke i pravne osobe s područja opštine Trpinja da prijave štetu. Prijave se zaprimaju od 3. do zaključno 6. oktobra, u vremenu od 7 do 15 časova, u Opštini Trpinja, Gajčanska 1, Trpinja. 
 
Za prijavu je potrebno predočiti: ličnu kartu, podatak o OIB-u, kopiju računa prijavioca, kopiju Lista A Zahteva za potporu u 2017.godine te Lista B Prijave površina za 2017.godinu. 
 
Prijave se vrše na obrascima propisanim Zakonom o zaštiti od elementarnih nepogoda i Metodologijom za procenu štete od elementarnih nepogoda, koji se mogu preuzeti u prostorijama Opštine Trpinja. 
 
Štete prijavljene nakon navedenog roka, neće se uzimati u obzir, u skladu s rokovima za postupanje određenim zakonom, izvestili su iz Opštinske komisije za procenu šteta od elementarnih nepogoda Opštine Trpinja. 
 
 

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link