05/12/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Privrednik i ove školske/akademske godine iz dva fonda stipendira učenike i studente

2 min read

I ove školske/akademske 2017./2018. godine Srpsko privredno društvo “Privrednik” iz Zagreba raspisalo je konkurse za dodelu stipendija učenicima i studentima iz dva fonda; iz Fonda “Vladimir Matijević” za nadarene učenike i studente slabijih materijalnih mogućnosti i Fonda “Ivana Vujnović” za odlične studente. Konkursi iz oba fonda otvoreni su od 18. septembra do 9. oktobra ove godine.

Privrednik je u prošloj školskoj/akademskoj godini stipendirao ukupno 27 učenika i studenata iz gotovo svih krajeva Hrvatske, na različitim školama i fakultetima.

– Pomaganje u školovanju i obrazovanju talentovane omladine slabijih materijalnih mogućnosti glavna je „Privrednikova“ delatnost. Ove godine društvo obeležava 120 godina postojanja i nastojanja da školovanje i obrazovanje bude dostupno svakom mladom čoveku – ističe predsednik društva Nikola Lunić.

Sve infomacije o raspisanim konkursima zainteresovani će dobiti upitom na imejl ured@privrednik.net ili pozivom na broj 01/485-44-78 od 10 do 13 časova svakog radnog dana tokom trajanja konkursa, odnosno do 9. oktobra ove godine.

 

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.