02/12/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Ovogodišnje Vinkovačke jeseni najbolje do sada

2 min read

Prema ocenama brojnih posetilaca, ali i izlagača, ugostitelja i svih onih koji su na bilo koji način bili deo 52. Vinkovačkih jeseni, ovogodišnja manifestacija najbolja je do sada. S tim se slažu i sami organizatori o čemu su više rekli na današnjoj završnoj medijskoj konferenciji.

„Kao nikada do sada medijski prostor je bio pokriven događanjima na 52. Vinkovačkim jesenima i zbog toga zahvaljujemo novinarima kao i organizatorima, te našim građanima i ugostiteljima jer smo pokazali da je tradicionalna kultura nešto što ne damo. Vinkovačkim jesenima radimo na promociji naših Vinkovaca“, rekao je Ivan Bosančić, predsednik Organizacionog odbora 52. Vinkovačkih jeseni i gradonačelnik Vinkovaca dodajući kako su Vinkovčani i njihovi gosti deset dana uživali u bogatom programu.

„Vinski grad, kao novost ovogodišnjih Jeseni, izazvao je jako veliko zanimanje posetilaca, kao i naš Slavonski sokak. Naša službena stranica vinkovackejeseni.hr od 1. do 17. septembra ostvarila je više od 6 miliona klikova, gotovo 90 hiljada poseta, a pregledano je 467 hiljada stranica. Prenosi uživo na našoj internetskoj stranici ostvarili su ukupno više od 120 hiljada konekcija. U 20 dana službenu Facebook stranicu Vinkovačkih jeseni pregledalo je gotovo 700 hiljada korisnika Facebooka. U danim trajanja manifestacije ostvareno je u našoj županiji 9.000 noćenja od čega je 2.274 stranih turista iz Nemačke, Slovenije, Austrije, Turske, BiH, Srbije, Italije, Francuske, SAD, Holandije , Ujedinjene Kraljevine, Australije, Grčke i mnogih drugih zemalja, pa čak i iz Maroka,  rekla je Mirjam Jukić, direktorica firme Promo Cibalae, a prenosi press služba Vinkovačkih jeseni.

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.