25/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

U Bosutu pronađeno mrtvo telo

3 min read

Iz Policijske uprave vukovarsko-sremske izvestili su da je juče, 17. septembra oko 8 časova, u ulici Josipa Kozarca u Vinkovcima, u reci Bosut, pronađeno mrtvo telo muške osobe. Uviđajem je utvrđeno kako se radi o 56-godišnjaku iz Vinkovaca. Obdukcijom će biti utvrđen uzrok i okolnosti smrti.

Vukovarsko-sremska policija izvestila je i o provalama u Gradištu, Komletincima i Mirkovcima.

U noći 14./15. septembar, provaljeno je vikendicu 57-godišnjaka iz Gradišta, u predelu „Meretine“ kod Gradišta. Otuđeni su različiti predmeti, ukupne vrednosti nekoliko hiljada kuna.

Nepoznati počinilac provalio je u ugostiteljski objekat u Komletincima, u ulici Matije Gupca. Otuđena su alkoholna pića i cigarete. Vlasniku, 42-godišnjaku iz Komletinaca, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko hiljada kuna.

Iz porodične kuće 32-godišnjaka u Mirkovcima, u Vukovarskoj ulici, otuđeno je nekoliko hiljada kuna. Krađa se dogodila juče, 17. septembra, u poslepodnevnim časovima.

Na području PU vukovarsko-sremske tokom proteklog vikenda zabeleženo je 20 saobraćajnih nesreća, od čega 15 saobraćajnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, dve saobraćajne nesreće u kojima su ukupno dve osobe lakše povređene (Ivankovo, Komletinci) i tri  saobraćajne nesreće u kojima su četiri osobe teže povređene.

U subotu, 16. septembra, oko 16,20 sati, u Lipovcu, u ulici Ive Lole Ribara, 49-godišnjak iz Lipovca je prilikom uključivanja u saobraćaj, vožnjom unazad, automobilom vinkovačkih registarskih oznaka udario u pešakinju, 80-godišnjakinju iz Lipovca. Usled pada na kolnik, 80-godišnjakinja je teže povređena.

Takođe u subotu, 16. septembra, oko 1,20 sati, 37-godišnjak iz Pakraca upravljao je putničkim vozilom, krećući se kolnikom Osječke ulice u Starim Mikanovcima.  U jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom, sleteo na travnatu površinu i udario u drvo. Suvozač, 19-godišnjak iz Starih Mikanovaca, lakše je povređen, dok je 37-godišnjak teže povređen. Uviđajem je utvrđeno kako je 37-godišnjak upravljao vozilom pod uticajem alkohola.

Juče 17. septembra, oko 1,45 sati, 33-godišnji državljanin Bugarske, upravljao je putničkim vozilom bugarskih registarskih oznaka, krećući se autoputem Zagreb-Lipovac, iz smera Županje u smeru Lipovca. Za vreme pomicanja vozila udesno izgubio je nadzor nad vozilom, udario u žičanu ogradu i sleteo u odvodni kanal. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Bošnjaka teže je povređeno dvoje putnika u vozilu, bugarskih državljana: 35-godišnjak i  59-godišnjak, izvestili su iz PU vukovarsko-sremske.

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link