05/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Završna tematska javna rasprava o Programu za mlade

2 min read

U prostoru odeljenja za mlade Spajalica Gradske biblioteke Vukovar održana je završna tematska javna rasprava koju je PRONI Centar za socijalno podučavanje Vukovar proveo u okviru projekta “Operativka”. Raspravi je prisustvovalo 80 učesnika od kojih 60 mladih i 20 predstavnika donosilaca odluka. 
 
“PRONI Centar za socijalno podučavanje od 1. maja ove godine provodi projekat Operativka sa ciljem podizanje kvaliteta života mladih na području grada Vukovara kroz kreiranje Operativnog plana za provođenje Programa za mlade grada Vukovara. Program za mlade je usvojen 07. jula ove godine nakon 5 godina rada na kreiranju tog dokumenta. Mi smo kroz ovaj projekat odlučili kreirati Operativni plan koji je potreban kako bi se kvalitetno mogao provesti Program za mlade, jer on definiše sve aktivnosti kroz koje će se Program provoditi.” , rekla je Karolina Šoš Živanović, voditeljka projekta.

U izradu Operativnog plana za provođenja Programa za mlade uključeni su kako mladi tako i donosioci odluka te je na taj način osigurano da kroz zajedničku saradnju i strukturni dijalog zajednički budu određene aktivnosti za njegovo provođenje.
 
Projekat se provodi kroz program Erasmus + a finansiran je sredstvima Evropske unije.

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.