22/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Rešene krađe bicikala

2 min read

U Policijskoj stanici Vinkovci s ispostavom Markušica provedeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom iz Vinkovaca kojim je utvrđena sumnja da je počinio više krivičnih dela na području Vinkovaca.

Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, 29./30. avgust iz stambene zgrade u ulici Matice Hrvatske u Vinkovcima otuđio je bicikl 29-godišnjaka iz Privlake.

U noći 31. avgust/ 1. septembar otuđio je bicikl 58-godišnjakinje u stambenoj zgradi u ulici Antuna Branka Šimića u Vinkovcima. U istoj stambenoj zgradi otuđio je i bicikl 56-godišnjakinje, u noći 5./6. septembar.

U poslepodnevnim časovima 5. septembra, kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, iz pomoćnih prostorija uz porodičnu kuću 79-godišnjaka u Vinkovcima, u Splitskoj ulici, otuđio je motociklističku kacigu i jaknu.
Protiv 41-godišnjaka, koji je je uhapšen i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-sremske sledi krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu.

Policija je izvestila i o krađi u Osnovnoj školi Markušica gde je nepoznati počinilac ili više njih otuđio informatičku opremu. Krađa se dogodila u noći 5. na 6. septembar. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetina hiljada kuna.

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.