10/12/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Popunjava se Vukovarska privredna zona

2 min read

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava obišao je radove na izgradnji dva nova objekta u Privrednoj zoni Vukovar.
 
Firma Prvo plinarsko društvo kupila je 11 hiljada kvadratnih metara i na toj površini gradi tri objekta – centralnu zgradu, restoran za zaposlene i skladište. “Radovi su započeli sredinom jula ove godine a planirani završetak radova je 01. septembar 2018. godine. Na ovom prostoru biće smešteni svi zaposlenici PPD- a u Vukovaru koji trenutno rade na tri lokacije. Ukupna vrednost investicije je oko 2 miliona eura.”, rekao je Damir Kurtović , direktor firme PPD upravljanje.


 
Drugi objekat čija je izgradnja pri samom kraju je hala površine 1700 kvadratnih metara firme “Autogasarius” čiji je vlasnik Nebojša Šarac rekao da će u ovom objektu biti smešteni autoservis, autopraonica, ugradnja autoplinskih sistema i školski centar za školovanje budućih mehaničara i mehatroničara. Izgradnja je započela u februaru ove godine a kroz 30 radnih dana planiraju useljenje u ovaj objekat.


 
Gradonačelnik Ivan Penava je rekao da je od 33 hektara ukupne površine Privredne zone Vukovar za sada popunjeno oko 60 odsto ali i da postoji tendencija bržeg popunjavanja. 

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.