22/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Slatka donacija za najmlađe i najslađe

2 min read

 

Bečlijka Ljiljana Gaudernak obradovala je proteklog vikenda mališane Dečjeg vrtića “Zlatokosa” donacijom raznih vrsta slatkiša, austrijskih čokolada, Mocart kugli i drugih proizvoda konditorske industrije. Rodom je iz Trpinje, a od 2001.godine živi i radi u Austriji. Donaciju je u subotu, 26. avgusta uručila direktorici borovskog vrtića Radmila Latas.

Vlasnica prodavnice čokolade u Beču ovom donacijom želela je da obraduje borovske mališane pred početak nove pedagoške godine

Za Dečji vrtić “Zlatokosa” iz Borova  odlučila se iz razloga što ovu vaspitno-obrazovnu ustanovu pohađa veliki broj dece.

Direktorica vrtića Radmila Latas zahvalila se na “slatkoj” donaciji čija je vrednost 500-ak evra.

– Lepo je kad neko samo pomisli na vas ili vam uputi lepu reč, a kad vam neko uruči ovakav jedan poklon onda je to zaista divno. Žao mi je što sad ovde nema mališana, ali sve ovo će ih sačekati i verujem da će im nova pedagoška godina zahvaljujući gospođi Ljiljani biti i slatka. Uvek nas veseli kada neko ima dobru volju i seti se naše dečice – rekla je u izjavi za Radio Borovo direktorica vrtića.

Uručenju donacije prisustvovao je i načelnik opštine Borovo Zoran Baćanović koji je i povezao Bečlijku velikog srca Ljiljanu Gaudernak i Dečji vrtić “Zlatokosa”.

Direktorica vrtića Radmila Latas podseća da nova pedagoška godina u ovoj predškolskoj ustanovi počinje u ponedeljak, 4. septembra i da su upisi u toku.

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.