05/12/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Dve osobe teže povređene u saobraćaju

2 min read

Na području PU vukovarsko-sremske tokom protekla 24 časa zabeležene su četiri saobraćajne nesreće, od čega dve saobraćajne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta, u Vinkovcima i Banovcima i dve saobraćajne nesreće u kojima su dve osobe teže povređene, u Vukovaru i Rokovcima, izvestili su iz policije.

Juče, 23. avgusta, oko 7,40 sati, 75-godišnjakinja iz Vukovara kretala se biciklom, biciklističkom stazom Trpinjske ceste u Vukovaru prema centru grada. U jednom trenutku skrenula je ulevo te udarila u putnički automobil „Toyota“, osječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 52-godišnjak iz Osijeka. U saobraćajnoj nesreći 75-godišnjakinja je teže povređena.

Sinoć, oko 20,20 sati dogodila se saobraćajna nesreća na raskršću Vinkovačke ulice i ceste prema poljoprivrednom zemljištu u Rokovcima.

Kako navode iz PU vukovarsko-sremske, 39-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala je automobilom vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Vinkovačke ulice u Rokovcima. Prilikom preticanja teretnog vozila, koje se kretalo ispred, teretno vozilo je skrenulo ulevo te je došlo do udara putničkog vozila u bočnu stranu teretnog vozila.

U saobraćajnoj nesreći 39-godišnjakinja je teže povređena. Vozač teretnog vozila, 33-godišnjak iz Babine Grede, nije povređen.

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.