15/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Turnir u odbojci na pesku u Borovu

2 min read

U nedelju, 13.avgusta s početkom u 10 časova, u Pinki parku na obali Dunava u Borovu biće odigran Turnir u odbojci na pesku. Turnir se igra po sistemu eliminacije, ekipa može brojati 3 igrača, odnosno 2+1, igra se na dva dobijena seta po 15 poena. Uplata po ekipi iznosi 50 kuna, a ako neko ima želju da igra , a nema finansisjkih sredstava , organizatori poručuju da im se jave kako bi pomogli u pronalaženju sponzora. Obezbeđene su vredne nagrade, pehari, diplome i pokloni za najbolje.

Prijave za turnir su u toku u Kafe baru Sport u Borovu gde se mogu dobiti i sve ostale informacije vezane za događaj ili na broj telefona: 098-950-00-88. Uplate se primaju i na sam dan turnira, sve do početka takmičenja. Organizatori su uz pomoć sponzora obezbedili i muziku DJ Bokana, besplatno posluženje hladnom lubenicom i kuvanim kukuruzom i još nekoliko iznenađenja za učesnike i posetioce.

Održavanje Turnira zu odbojci na pesku pomogli su: Opština Borovo, Kafe bar Sport, Autolakirnica Pedić, Automehaničar Krnjajić, Kafe bar Display, Stolarija Ostojić, Instalacije Nenić, Cvećara Mimoza, Bistro Sims, Pekara Agita, Pekara Klas, Klesarski obrt Božić, Đuzo bend, Poljoprivredna zadruga Brestove međe, Autoprevoznik Savičić, Extreme detailing car, Automehaničar Simić Dalj, Enu Pro, Klesarski obrt Terac, Autoprevoznik Lončar, Foto studio Express i medijski sponzor Radio Borovo.

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.