21/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Moderna web stranica Info centra za mlade Vukovar beleži sve više poseta

2 min read

PRONI Centar za socijalno podučavanje kroz program Info centra za mlade Vukovar 2008. godine pokrenuo je web stranicu “Info centar za mlade Vukovar”. Povodom Evropskog dana informisanja mladih, koji se svake godine obeležava 17. aprila, Info centar za mlade Vukovar pokrenuo je ove godine redizajniranu, modernu web stranicu Info centra s istom domenom, ali u novom izdanju. Stranica objedinjuje sva područja koja su od interesa za mlade grada Vukovara, a svrstana su u 8 glavnih kategorija: obrazovanje, zapošljavanje, stipendije ,volontiranje, putovanja , zeleni kutak , zdravlje te moja prava i obaveze. U svakoj kategoriji može se pronaći njen opis kao i najnovije informacije.

U Info centru za mlade Vukovar zadovoljni su posetama internetskoj stranici. U prošloj godini broj pojedinačnih postilaca bio 93.579, a ukupan broj poseta na stranici 115.140. Ove godine takođe beleže rast poseta na stranici s obzirom na prethodne godine, tako da za sada u prvih šest meseci 2017. godine stranica ima 76.343 pojedinačnih poseta.

Na web stranici nalazi se i kalendar događanja za mlade u Vukovaru koji sadrži informacije o događanjima. Između ostalog, na stranici postoji i rubrika “Uključi se”, putem koje se mladi mogu uključiti, bilo kao volonteri ili kao učesnici određenih aktivnosti. Takođe, pozivaju sve institucije, ustanove, udruženja i pojedince da im putemlinka “Prijavi događaj” šalju informacije o događanjima i aktivnostima u koje se mogu uključiti mladi kako bi one bile dostupne mladima.

Internetska stranica Info centra za mlade nalazi se na adresi: www.icm-vukovar.info

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.