17/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Emisija “SVET MODE I ZABAVE”

3 min read

 

Dragi prijatelji,želim vam dobar dan na početku nove emisije “Svet mode i zabave”;svima vama već je poznato da je emisija promotivnog i zabavnog muzičkog sadržaja. Na početku ćemo slušati zabavne teme i zanimljivosti vezane za najskuplje japanke na svetu koje su proizvedene u Italiji , a prodavaće se u Arapskim emiratima po “super jeftinoj ceni” od 290 hiljada dolara.Zašto – zato što na sebi imaju safire i zlato …

Zanimljiva je priča o ženskom kupaćem kostimu kojeg zovemo bikini ,o tome kako je nastao , a i o tome zašto se zove baš bikini !
To je tema iz istorijskih zanimljivosti,a o današnjim najskupljim kupaćim kostimima – biće nova tema, o modelu kupaćeg kostima koji ima senzore za merenje štetnosti sunčevih zraka i zračenja…. to će biti veoma dobar i koristan kupaći kostim za naše zdravlje.
Još nešto će danas biti korisno za naše zdravlje , a to je poklon iznenađenja koje će obradovati jednog našeg slušaoca.- Dakle pokloni su dobri za zdravlje -srećni su oni koji ih daruju i,naravno, oni koji ih primaju,a ja sam u ovoj celoj našoj priči zadovoljna kao posrednik.
Zlatare “Rim” i “Pauk”, kao generali sponzori ove emisije i danas imaju mogućnost i privilegiju da vas nagrade u nagradnoj igri – biće to poklon iznenađenja, još jedan u nizu od ukupno 80 podeljenih poklona u spozorisanim emisijama “Svet mode i zabave” …
Nagradno pitanje- Koliko puta u pesmi ” Ja te volim” Leo Martin otpeva reč “volim “? Odgovor -20 puta
NAGRAĐENA ….RUŽICA ČIMBUR iz Bršadina

Emisiju pripremila i uredila – Srđana Nikolić, tonski i tehnički uredio – Srđan Knežević.Do narednog radio-susreta, srdačno vas pozdravljamo, a sponzoru -vlasniku zlatara “RIM “i “PAUK ” zahvaljujemo na sponzorstvu !

 

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.