I danas preporučujemo -ako imate zdravstvenih problema pokušajte da se lečite prirodnim načinima i lekovima iz prirode kako bi olakšali svoje tegobe.Postoji mnogo toga šta možete učiniti kako bi sebi pomogli, olakšali tegobe jer postoji bezbroj načina ” samopomoći”. Danas ćemo govoriti o najmoćnijoj kombinaciji sastojaka koji snižavaju loš holesterol, zatim o blagodetima jabukovog sirćeta, o delotvornom noćnom tretmanu s crnim lukom na stopalima u čarapama, o prirodnom napitku koji baš nije ukusan , ali čuva zdravlje .. na kraju ” kao šlag na tortu” dobro će nam doći saveti psihologa i psihoterapeuta

Najmoćnija kombinacija sastojaka
Ovaj recept je napravljen da pomogne u procesu smanjenja holesterola i sagorevanja masti u vrlo kratkom vremenu.

Čak ga i neki lekari preporučuju svojim pacijentima koji pate od visokog holesterola. Svi sastojci u napitku su vrlo zdravi i pomoći će telu u borbi protiv niza bolesti, a u kombinaciji zajedno predstavljaju odličan alat za uništavanje masnih naslaga!

Sastojci: 2 l filtrirane vode, 2 veze peršuna, 3 limuna, soda bikarbona.

Priprema: Očistite odnosno dobro operite limun pomoću sode bikarbone da biste ga oslobodili od  toksičnih nečistoća . Prokuvajte vodu i ostavite da se ohladi. Iseckajte limun i peršun, zatim dodajte u vodu, pokrijte posudu i odložite piće u frižider.

Pijte 100 ml dnevno i već za mesec dana videćete fenomenalne rezultate loš holesterol biće vidno smanjen ako svakog dana pijete ovaj zdravi napitak.