22/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Raspisan konkurs za klupe na novoj vukovarskoj pijaci

2 min read

 

Grad Vukovar je raspisao konkurs za davanje u zakup prodajnih mesta, klupa, na novoj gradskoj pijaci u Vukovaru. Prodajna mesta podeljena su prema vrsti robe koja se prodaje, na zelenu pijacu koja obuhvaća 60 mesta, pijacu za ostale proizvode koja sadrži 40 klupa te pijacu za mleko i mlečne proizvode koja se nalazi u zatvorenom delu.

Plan prodajnih mesta kao i uslovi konkursa objavljeni su na web stranici Grada Vukovara www.vukovar.hr i na oglasnoj tabli u prizemlju zgrade gradske uprave. Prodajna mesta daju se u zakup na rok od 6 meseci. Početne cene zakupnine za 6 meseci iznose od 950 do 2.150 kuna ovisno o prodajnom mestu. Prijavitelji koji učestvuju na konkursu dužni su uplatiti jamčevinu u iznosu od 10 % od početnog iznosa mesečne zakupnine (bez PDV-a) koja se uplaćuje posebno za svako prodajno mesto, ako prijavitelj podnosi više prijava.

Prijave na konkurs mogu se podneti do 24. juna. Usmeno nadmetanje za zakup poslovnog prostora održaće se 27. juna u 10 časova u prostorijama gradske pijace Vukovar.

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.