25/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Nove medalje vukovarskih gimnastičarki

2 min read

Članice Gimnastičkog kluba  Vukovar takmičile su se u subotu, 3.juna u Valpovu gde je održano 2.kolo D programa KUP-a Hrvatske i 55. KUP-a Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici. Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u sve tri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Vukovarske gimnastičarke su ekipno  osvojile 2 zlata i 1 srebro, a pojedinačno  2 zlata, 2 srebra i 1 bronzu. Evo rezultata:

KADETKINJE ekipno 1. Pojedinačno : 1. Maja Nedić, 2. Tia Šarić, 3. Tanja Turukalo, 5.Lana Antunić, 6. Ana Maras i 15.Mia Lozančić. Kako istuiču u klubu ovo je najmlađa kategorija u kojoj su Vukovarke dominirale i od prvih šest mesta zauzele pet mesta.

JUNIORKE ekipno 2. Pojedinačno: 2.Dijana Andrašević, 4.Melani Grganić, 8. Ivana Šetula, 10.Marina Štricki, 13.Lana Ernjaković, i 15. Mia Sabljak

SENIORKE ekipno 1. pojedinačno: 1. Ema Rendulić, 4. Andrijana Božić i 7.Dora Čikanović

Na ovom takmičenju  prvo službeno suđenje imala je regionalna sutkinja vukovarskog gimnastičkog kluba Ivana Kiralj. Treneri i uprava su zadovoljni rezultatima ovog takmičenja  i završetkom prvog dela sezone u Kup takmičenja, ali naglašavaju kako vremena za odmor nema, jer će se krajem meseca održati  pojedinačno prvenstvo grada Vukovara za koje se treba dobro spremiti.

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.