21/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

“Evegrin muzika” domaće pop estrade-“Zbog jedne divne crne žene”, “Zora je “…

2 min read

“Evergreen muzika” je muzika sa sva vremena, njena vrednost i slušanost traje ne priznajući ni vremenske, pa ni prostorne granice i jezičke barijere. Svako vreme je imalo svoje evergreen hitove koji su se slušali godinama i decenijama, često u izvedbama raznih muzičkih umetnika, ponekad čak i u nešto promenjenim aranžmanima. Ipak originalne verzije prvobitnih hitova i njihovi izvođači su ti koji se pamte i često bivaju snimljeni na različitim kompilacijama u izdanju raznih diskografskih kuća. Pravi muzički sladokusci i kolekcionari ljubomorno čuvaju ploče sa takvim kompilacijama, dok ljubitelji muzike putem interneta i drugih medija pokušavaju da dodju do vrednih muzičkih materijala uz koje se povremeno opuštaju i uživaju.

Iako o ukusima ne treba raspravljati, pa tako ni o muzičkim ukusima, mi smo se usudili da na osnovu slušanosti i popularnosti neke pesme uvrstimo na listu evegren hitova. Nastojaćemo da povremeno objavimo sličan izbor hitova koji su obeleželi i neke druge godine u nadi da ćete ih rado slušati i podsetiti se nekih davnih dana i vremena.

Emisiju “Zvezde pop estrade RB” koju  slušate sredom od 16.10 h  u programu Radio Borova, tonski i tehnički realizuju Srđan Bošnjak, Borislav Vuković i Srđan Knežević. Emisiju  priprema i vodi Srđana Nikolić. Slušajte i uživajte !

 

Leave a Reply

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.