21/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Borovski SDSS podelio 100 slatkih paketića za decu

2 min read

Opštinska organizacija SDSS-a u Borovu i ove godine je ispred hrama Svetog Stefana delila uskršnje paketiće borovskim mališanima.

“Mi smo s ovom akcijom krenuli prošle godine kada smo prvi put počeli da delimo paketiće deci koja učestvuju na uskršnjoj manifestaciji u Borovu. Ove godine smo podelili sto paketića . U ime opštiske organiazcije SDSS-a čestitam meštanima Borova najveći hrišćanski praznik Vaskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos Vaskrse-Vaistinu Vaskrse”, rekao je predsednik borovskog SDSS-a .

Ovo je samo jedna u nizu akcija koje borovski SDSS tokom godine organizuje za meštane Borova, dodao je Jeremić i podsetio na podelu novogodišnjih kalendara, obilazak starih i nemoćnih meštana za Božić kojima su darovani prigodni paketi, a organizovana je i akcija podele paketića deci samohranih roditelja i deci iz višečlanih porodica “Mali dar za veliki osmeh”.

Jeremić je najavio i tradicionalnu akciju za 1.maj – Praznik rada, na izletištu “Gradac”, gde će borovski SDSS posetiocima deliti pasulj i piće.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.