15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Uspešan start vukovarskih gimnastičarki

2 min read

U Belom Manastiru je 25. marta održano 1. kolo B i C programa u ženskoj sportskoj gimnastici. Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u četiri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Zbog bolesti i ozleda nisu nastupile sve članice Gimnastičkog kluba Vukovar, ali će se u nastavku takmičarske sezone pridružiti takmičarskoj ekipi. Ivana Kiralj nastupila je samo na dve sprave, ali je svojim nastupom dala veliki doprinos za seniorsku ekipu.

Tek je početak takmičarske sezone, ali već se vidi da će biti velika i jaka konkurencija, najbrojnije takmičenje na kojem je bilo prijavljeno nešto manje od 150 takmičarki, a vidljiv je napredak u svim kategorijama.Gimnastički klub Vukovar klub bogatiji je za četiri srebra ekipno, a pojedinačno dva zlata i jednu bronzu.

B program: MLAĐE KADETKINJE 1. Monika Zovko

C program:

KADETKINJE ekipno 2. mesto. Pojedinačno: 3. Ana Kuzmanović, 4.Nika Budim, 8.Ela Andrašević, 24.Lana Skokić , 31.Vita Panza

MLAĐE JUNIORKE ekipno 2. mesto. Pojedinačno: 1.Miljana Poznanović, 4.Nikolina Velikić, 9.Maja Kell, 11.Marina Stevanović, 19.Lana Aleksić.

JUNIORKE ekipno 2. mesto. Pojedinačno: 4.Tena Ivanković, 10.Petra Petričević, 11.Iva Čikanović, 23.Ivana Crnjac.

SENIORKE ekipno 2. mesto. Pojedinačno: 5.Tea Stojšić, 7.Vanja Kiralj, 8.Lucija Gračanin, 11.Kristina Gužvić, 17.Ivana Kiralj .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na početku takmičarske sezone treneri i uprava su zadovoljni ostvarenim rezultatima na ovom, prvom takmičenju. Posebne čestitke uputili su devojčicama koje su prvi put nastupile na takmičenju, u novom programu ili katego

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link