21/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Privremena regulacija saobraćaja u Vukovaru

2 min read

Grad Vukovar od 1. aprila započinje s radovima na postavljanju trkališta za Svečanu Sinjsku alku u Vukovaru, na lokaciji Županijska ulica u Vukovaru, koja će biti održana 6. maja ove godine. Za potrebe izvođenja radova deo Županijske ulice (državna cesta D2) na deonici od raskršća Županijske i Dunavske ulice do raskršća Županijske i ulice Andrije Hebranga, biće zatvoren za sav saobraćaj u periodu od 1. aprila do 15. maja ove godine.

U skladu s postavljenom privremenom saobraćajnom signalizacijom, saobraćaj će se odvijati dvosmerno, ulicom Kardinala Alojzija Stepinca, od raskršća ulica Kardinala Alojzija Stepinca – 204. vukovarske brigade i ulice doktora Antuna Bauera do raskršća ulica Kardinala Alojzija Stepinca i Bolničke.

Kako se ulicom Kardinala Alojzija Stepinca saobraćaj odvija jednosmerno te će se privremenom regulacijom prenameniti u dvosmerni saobraćaj, iz Grada Vukovara apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i privremenu saobraćajnu signalizaciju, kao i uputstva policijskih službenika te prilagode brzinu kretanja uslovima i gustoći saobraćaja, kako bi se izbegle saobraćajne gužve i povećala sigurnost.

 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.