17/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Neuspešan vikend KK Borovo

2 min read

Protekli vikend nije bio uspešan za većinu selekcija Košarkaškog kluba “Borovo” jer su poraze doživeli seniori, kadeti, kadetkinje i mlađe kadetkinje. Jedino su obradovali početnici koji su pobedili ekipu Škole košarke “Brod” rezultatom 69:56. U ovom susretu najbolji su bili: Vesić sa 22 postignuta koša, Šeper sa 13 i Smiljanić sa 8.

Prvi tim Borova poražen je na svom parketu u prvom kolu kvalifikacija za ulazak u Premijer ligu Hrvatske od zagrebačke ekipe “Rudeš” rezultatom 73:63. I pored rezultatski tri dobijene četvrtine Borovčana, bodovi su ipak otišli u Zagreb. Koševe za Borovo postigli su: Pušić 18, Jovanović 11, Brocić i Kovač po 9, Bekavac i Rajšić po 6 te Pejaković i Kapović po 2.

Kombinovana kadetska ekipa Borova je na Međunarodnom turniru u Brčkom poražena od domaćeg Partizana nakon produžetka sa 61:55 i od ekipe “Silver Kings” sa 43:40. Na takmičenju u šutu za “tri poena” pobedio je igrač Borova Cvijanović Malik koji je nagrađen od strane organizatora turnira prigodnim poklonima.

Kadetkinje Borova su u svojoj zadnjoj prvenstvenoj utakmici Slavonske lige od Ženskog košarkaškog kluba “Brod” poražene sa 52:48. U ovom susretu kod Borovčanki najbolje su bile Jović Sara sa 14 postignutih koševa, Brocić Sanja sa 13 i Stjepanović Anastasija sa 8.

Mlađe kadetkinje su u svojoj trećoj prvenstvenoj utakmici poražene u Osijeku od “Murse” rezultatom 73:32. Na ovom susretu koševe za Borovo postigle su samo Brocić Sanja i Bosić Melani po 15 koševa i Sentivanac Tamara 2 koša.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.