25/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Aktivnosti KK “Borovo”

2 min read

Prvi tim Košarkaškog kluba “Borovo” odigrao je prošlog utorka zaostalu prvenstvenu utakmicu Hrvatske A-2 lige Istok u kojoj je savladao ekipu Županje, rezultatom 88:78. Koševe za “Borovo” postigli su: Brocić i Rajšić po 25, Pejaković 12, Kapović 11, Bekavac 7, Jovanović 6 i Bosić 2. Igrali su još Knežević, Pandža i Đuričić. Ovom pobedom su borovski košarkaši overili osvajanje nove titule prvaka i obezbedili učešće u kvalifikacijama za ulazak u A-1 hrvatsku ligu.

Kadetkinje Borova igrale su takođe zaostalu prvenstvenu utakmicu Slavonske lige, u kojoj su poražene u Slavonskom Brodu od Ženskog košarkaškog kluba “Brod” sa 63:49.U ovom susretu dobro su igrale Bosić Melani, Jović Sara, Stojanović Gabrijela i Stjepanović Anastasija.

Čak pet selekcija Košarkaškog kluba “Borovo” nastupajućeg vikenda igra svoje prvenstvene i turnirske utakmice.

Kadetkinje već danas igraju s ekipom Ženskog košarkaškog kluba “Brod”, ali ovog puta na svom parketu. Ovaj susret počinje u 17 i 30, u sportskoj dvorani u Borovu naselju.

Kadeti Borova odlaze sutra ujutro u Brčko, na Međunarodni košarkaški turnir, gde će odigrati dve utakmice.

U nedelju selekcija kluba “Početnici” igra u 13 časova, u Sportskoj dvorani u Borovu naselju prvenstvenu utakmicu s ekipom Škola košarke “Brod”.

Mlađe kadetkinje igraju u Osijeku u 15 časova, protiv osječke “Murse” u dvorani Jug-2.

Glavni košarkaški događaj je kvalifikaciona utakmica prvog tima Borova, koji se u nedelju sastaje sa zagrebačkom ekipom “Rudež”. Ovaj susret se igra u 19 časova, u sportskoj dvorani u Borovu naselju. Iz Košarkaškog kluba “Borovo” pozivaju ljubitelje košarke i navijače da dođu podržati košarkaše Borova, kako bi osvojili prve bodove u novoj ligi.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link