Обавештење из Генералног конзулата Србије у Вуковару

Поводом председничких избора у Републици Србији који ће бити одржани 2.априла ове године, из Генералног конзулата Републике Србије у Вуковару обавештавају бираче који имају пребивалиште у Републици Хрватској, на јурисдикционом подручју Генералног конзулата Републике Србије у Вуковару, да своје бирачко право могу да остваре у овом конзуларном представништву, уколико благовремено поднесу захтев.

Рок за подношење захтева за упис у јединствени списак бирача који ће на предстојећим председничким изборима гласати у иностранству истиче 11. марта ове године. Стога позивају држављане Србије са боравком на јурисдикционом подручју Генералног конзулата Републике Србије у Вуковару да најкасније до 11. марта овом конзуларном представништву поднесу захтев за упис податка да ће гласати у овом представништву.

Лица која су на претходним изборима гласала на овом бирачком месту дужна да поднесу нови захтев за предстојеће изборе, напомињу из конзулата. За додатне информације грађани се могу обратити Генералном конзулату Републике Србије у Вуковару на телефоне 032 / 441 016 и 032 / 441 183.