22/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Raspored košarkaških utakmica

2 min read

Selekcije Košarkaškog kluba “Borovo” nastavljaju svoje prvenstvene aktivnosti i ovog vikenda. Prvo nastupaju kadetkinje škole košarke Košarkaškog kluba “Borovo” koje će već danas, u sportskoj dvorani u Borovu naselju, u 17 i 30, igrati protiv osječke “Murse”, a sutra u 12 časova na istom mestu, ali protiv kadetkinja Vinkovaca.

Prvi tim Borova gostuje u Vukovaru, gde će takođe sutra, ali u 18 časova, odigrati prvenstveni susret s domaćom ekipom Hrvatskog košarkaškog kluba “Vukovar”. Ovaj lokalni derbi se igra u dvorani Osnovne škole “Dragutin Tadijanović”.

Juniori Borova će takođe igrati protiv favorita za osvajanje titule prvaka Slavonije i Baranje, juniora Vukovara. Ova utakmica se igra u sportskoj dvorani u Borovu naselju, u nedelju s početkom u 15 časova.

Mlađi kadeti se u Ligi za prvaka sastaju u Vinkovcima s istoimenom ekipom Vinkovaca, a taj susret se igra u nedelju, takođe u 15 časova.

I najmlađi predstavnici borovskog kluba, dečaci i devojčice, rođeni 2006. godine i mlađi igrači, igraće na turniru u Osijeku koji organizuje Košarkaški savez Hrvatske. Turnir se održava u nedelju, a utakmice se igraju u sportskoj dvorani “Gradski vrt” od 8 i 30, pa sve do popodnevnih sati.

 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.