09/12/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Borovo savladalo Belišće

2 min read

Proteklog vikenda tri selekcije Košarkaškog kluba Borovo bile su uspešne u svojim odigranim utakmicama. Kadeti Borova igrali su dve prvenstvene utakmice i osvarili polovičan uspeh. Očekivano su poraženi od prejake ekipe “Slavonski Brod” rezultatom 90:50, ali su zato savladali lokalnog rivala Hrvatski košarkaški klub “Vukovar” sa 70:49. U ovim utakmicama najbolje su igrali Knežević Branislav, Ragač Dino, Dugić Momčilo i Jakovljević Aleksandar.

Veliko iznenađenje su napravili mlađi kadeti Borova koji su u ligi za prvaka ubedljivo pobedili do sada neporaženu ekipu Škole košarke “Sedam” iz Đakova sa 72:51. U ovoj utakmici koševe za Borovo postigli su: Ostojić 24, Balić 19, Vujica 11, Duvančić 9, Cvijanović 5 te Cvitković i Panić po 2.

Ipak, najuzbudljivija je bila utakmica koju su odigrali prvotimci Borova i Belišća. Borovo je igralo veoma dobro savladavši lidera na tabeli sa 82:75 i ovom pobedom preuzelo ponovo vodstvo u Hrvatskoj A-2 ligi istok. Koševe za Borovo su postigli: Bekavac 25, Jovanović i Rajšić po 16, Pejaković 10, Brocić 8, Pušić 4 i Bosić 3.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.