Obaveštenje o postupku stambenog zbrinjavanja

Spread the love

Uredbom Vlade Republike Hrvatske o kriterijumima za bodovanje zahteva za stambeno zbrinjavanje (Narodne novine broj 30/14 i 115/16) propisuju se kriterijumi za bodovanje zahteva za stambeno zbrinjavanje za sastavljanje liste prvenstva.
 
Pozivaju se građani koji su u postupku stambenog zbrinjavanja da dostave svu potrebnu dokumentaciju za bodovanje do 15. februara ove godine, kako bi ostvarili pravo na bodove koji im pripadaju, navodi se u obaveštenju građanima koji su u postupku stambenog zbrinjavanja iz Ureda državne uprave u Vukovarsko-sremskoj županiji.
 
U obaveštenju, koje je potpisao predstojnik Ureda Goran Bošnjak, navodi se da će se zahtevi, koji su bili na listi prvenstva iz 2016.godine, a za koje nije doneto rešenje o ostvarivanju prava na stambeno zbrinjavanje, preneti na listu prvenstva za 2017.godinu, pri čemu su stranke dužne, radi bodovanja, dostaviti potvrdu o primanjima za poslednja tri meseca i ostalu dokumentaciju, koja je važna za bodovanje i rešavanje zahteva.
 
Iz Ureda državne uprave u Vukovarsko-sremskoj županiji navode i kontakt telefone, na koje se građani u postupku stambenog zbrinjavanja, mogu javiti radi dodatnih pojašnjenja; 032/492-076, zatim, 492-078, 492-082 i 492-089.