22/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Basket turnir povodom 40 godina košarke u Borovu

2 min read

U Borovu je juče odigran 16.Noćni basket turnir koji je upriličen povodom 40 godina košarke u Borovu. Evo rezultata basket-utakmica: u konkurenciji početnika prvo mesto osvojila je ekipa “Zveri”, drugo mesto “Mačkice” a treće mesto “4.musketira”. Najbolji igrač u ovoj konkurenciji bila je Stevanović Andreja iz ekipe “Mačkice”.

U konkurenciji mlađih kadeta prvo mesto osvojili su “Predsednici”, drugo “Košarkaši basketaši”, treće mesto zauzela je ekipa “Drim tim”, a četvrti su bili “Doljci preko Jame”. Za najboljeg igrača u ovoj konkurenciji proglašen je Vujica Mario iz ekipe “Predsednici”. Najbolji u šutiranju trica među igračima bio je Pavić Milan iz Dalja.

U konkurenciji seniora prvo mesto osvojio je “Kafe bar Sport”, drugi je “Sims”, treći su “Pokemoni” a četvrti “Razbijači table”. Za najboljeg igrača proglašen je Jakovljević Aleksandar iz ekipe “Sims”. U šutiranju trica u ovoj konkurenciji pobedio je Đuričić Jovan iz Vukovara, a u igri za gledaoce u izvođenju slobodnih bacanja najbolji je bio Knežević Branislav iz Borova.

Nagradu za najmlađeg košarkaša na turniru dobio je osmogodišnji Todorčić Miloš iz Borova.

Turnir je održan u organizaciji Školskog sportskog društva “Sloga” pri Osnovnoj školi Borovo, uz veliki angažman Knežević Dušana, Milorada Manojlovića i Tihomira Jakovljevića. Pokrovitelj turnira je Opština Borovo, a medijski sponzor Radio Borovo. Realizaciju turnira pomogli su: Grafička radionica Fist iz Borova, Trgovački obrt Legende, Konoba Sims, Borovsko udruženje mladih, Opštinska organizacija SDSS-a Borovo, Zlatara Rim i Kasta Beograd.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.