22/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Vukovarska pozitiva

2 min read

Podstaknuti dugogodišnjom potrebom da iz Vukovara do ostatka Hrvatske, ali i šire, dođu i pozitivne, kreativne i uspešne vesti, nekolicina građanki i građana Vukovara odlučila se da kreira besplatan i vrlo dostupan način promocije vesti i događaja iz srećnog i kreativnog Vukovara kroz 365 dana.

Radi se o Fejsbuk stranici “Vukovarska pozitiva” na kojoj će se objavljivati tekstovi, članci i fotografije koji doprinose boljem poznavanju pozitivnih primera iz Vukovara: uspeha, pohvalnih dela, građanskih aktivizama, volonterskih akcija, promovisanja samog grada, njegovih znamenitosti, kulturnih i zabavnih događaja i prirodnih lepota. Takođe, na stanici će biti predstavljani i uspesi škola i učenika, udruženja, sportskih klubova, kulturnih ustanova, preduzetnika i pojedinaca.

Sadržaji koji nisu dozvoljeni na ovoj Fejsbuk stranici su oni koji promovišu mržnju, netrpeljivost, šovinističke, seksističke ili rasističke stavove. Na stranici nije dozvoljeno objavljivati informacije s ciljem pribavljanja ekonomske koristi i nije dozvoljeno isticanje stranačke pripadnosti ili promovisanje političkih opcija.

Stranica je simbolično aktivirana u subotu, 10. decembra na Međunarodni dan ljudskih prava. Pokretači Fejsbuk stanice “Vukovarska pozitiva” pozivaju sve da lajkuju ovu stranicu, a da svoja pitanja, komentare, kritike, predloge i pozitivne vesti šalju na imejl adresu: vukovarska.pozitiva @gmail.com.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.