15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Dogovoren susret FK Sloga i FK Vojvodina u Borovu

2 min read

delegacije-fk-vojvodina-fk-sloga-i-opstine-borovo

Predstavnici  opštine Borovo i Fudbalskog kluba Sloga bili su specijalni gosti FK Vojvodina na jučerašnjoj utakmici protiv Radnika, objavljeno je na zvaničnom sajtu Fudbalskog kluba Vojvodina.

Fudbaleri Vojvodine juče su odigrali prvenstveni meč protiv Radnika, a podršku crveno-belima pružili su i specijalni gosti  iz Borova. Delegaciju koju su činili: predsednik Opštinskog veća opštine Borovo Srđan Jeremić, zamenik načelnika opštine Borovo Duško Drobić, predsednik FK Sloga iz Borova i direktor komunalnog preduzeća “Eko-Dunav” Miloš Erić i sekretar FK Sloga i predsednik Veća srpske nacionalne manjine u opštini Borovo Dušan Latas, ugostili su predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić i njegovi najbliži saradnici, koji su zajedno sa svojim gostima posmatrali meč protiv Radnika, a dve delegacije razmenile su i prigodne poklone.

U prijateljskom razgovoru, istaknuta je obostrana želja da u narednom periodu Sloga i Vojvodina odigraju prijateljsku utakmicu u Borovu. Kako saznajemo susret je zakazan za 22.novembar u Borovu, a povodom obeležavanja 90 godina postojanja  borovske Sloge.

 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link