15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Aloa vera,med,limun,beli luk…

2 min read

prokret-slider

 

Danas govorimo o 18 prirodnih lekova  za koje  optimisti kažu mogu izlečiti gotovo sve bolesti, a svako od nas može doneti svoj zaključak i prilagoditi lekove iz prirode  svojim potrebama. Naši stari najbolje znaju mnoge trikove tradicionalne i alternativne medicine posebno kada je reč o trikovima iz kuhinja koje sprečavaju bolove za kratko vreme.
Suvremeni čovek lek za sve bolesti uglavnom nalazi u apoteci u kojekakvim tabletama pa možda ne bi bilo loše kada bi s vremena na vreme isprobali ove stare, efikasne  recepte čiji se sastojci nalaze u prirodi.
Ovih 18 saveta možda ne može u potpunosti nadomestiti lekarsku pomoć, ali svakako mogu koristiti kao zdravija metoda lečenja. Govorimo o aloji veri, sodi bikarboni, limunu, belom luku , lavandi , cimetu , karanfiliću, đumbiru, kurkumi,, menti, kokosovom ulju i ulju  biljke čajevac.Stručnjaci kažu da  je alkalnost ili bazičnost organizma   preduslov za dobro zdravlje,a da je kiselo stanje organizma siguran put do brojnih bolesti te da zbog toga treba što pre da uvedemo promene u naš jelovnik !!!

 

 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link