15/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Uspeh vukovarskih gimnastičarki

2 min read

10

Protekli vikend bio je više nego uspešan za vukovarske gimnastičarke. Odrađeno je i poslednje takmičenje u KUP-u ove godine. U Požegi je 22.oktobra organizovano najbrojnije gimnastičarsko takmičenje u 2016. U B programu za mlađe kadetkinje prvo mesto osvojila je Monika Zovko. U C programu ostvareni su sledeći rezultati:

Kadetkinje su ekipno bile druge, a u pojedinačnoj konkurenciji najbolje su se plasirale Nika Budim na drugom, Valentina Mrkonja na trećem i Ana Kuzmanović na petom mestu.

Mlađe juniorke su ekipno osvojile 1. mesto dok su u pojedinačnoj konkurenciji najbolje bile Miljana Poznanović koja je osvojila 1.mesto, Ella Kalentić na drugom i Ela Vojtkiv na šestom mestu.

Juniorke su ekipno bile na četvrtom mestu, a pojedinačno je najbolji plasman ostvarila Vanja Kiralj koja je osvojila 9.mesto.

Seniorke su ekipno osvojile drugo mesto, a pojedinačno je najbolji rezultat postigla Tea Stojšić plasiravši se na treće mesto.

U B programu nije nastupila seniorka Ivana Kiralj zbog zdravstvenih problema, dok je mlađa kadetkinja Monika Zovko osvojila prvo mesto i potvrdila plasman na državno prvenstvo. Gimnastičarke, treneri i uprava očekuju službeni izveštaj delegata Hrvatskog gimnastičkog saveza sa imenima vukovarskih gimnastičarki koje će 5. i 6. novembra učestvovati na Prvenstvu Hrvatske u Nedelišću.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.