13/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Spozor emisije zlatare “RIM”i “PAUK” u Vukovaru

2 min read

 

svet-mode-i-zabave-slider
STALNI SPONZOR emisije “SVET MODE I ZABAVE ” – zlatare “RIM ” i “Pauk” u Vukovaru i Borovu naselju
NAGRADNU IGRU /TO VEĆ SVI ZNAJU / SPONZORIŠU VAŠI I NAŠI PRIJATELJI IZ ZLATARA” RIM i PAUK” , vlasnika gdina RAJKA LUKIĆA. Zlatara Rim je u Vukovaru , u Tržnom centru , a Pauk je u Borovu naselju – to je ujedno i prodavnica modnog nakita,ženskih i muških satova ,bižuterije , torbi .. Ova mesta poznata su po posebno lepom gotovo prepoznatljivom zlatnom i srebrnom nakitu za muškarce i žene u kojem su spojeni veština i znanje,praćenje modnih trendova,ljubav prema poslu , poštovanje i ljubaznost prema svakom kupcu . Da je ova priča istinita uverili ste se i vi, poštovani slušaoci ,jer je mnoge od vas g. Lukić obradovao brojnim nagradama, do sada je u našim emisijama podelio 56 nagrada, a ovo će biti 57 -ta —Srebrne naušnice čekaju najuspešnijeg slušaoca u nagradnoj igri danas….
Da krenemo …. Pesma o kojoj danas pričamo je pesma koju je vrhunski otpevao / kao i sve ostale , naravno / Toše Proeski.
Radi se o pesmi SRCE NIJE KAMEN …… Koliko puta je u ovoj pesmi otpevao reč srce …..legendarni TOŠE koji je ,nažalost, poginuo u saobraćanoj nesreći 16 oktobra 2007.g….
Toše Proeski (rođen kao Todor Proeski, Prilep, 25.1. 1981 )je bio najpopularniji pevač u Makedoniji i u svim državama bivše države, a i šire na . Njegov zaštitni znak je izraz “Ve sakam site”, ili na srpskom “Sve vas volim” . Muzičku karijeru započinje nastupom na Melfestu 1997.g..      ODGOVOR….. 15 puta
NAGRADA srebrne naušnice , NAGRAĐENa……. BRANKA SUNDIĆ SIMIĆ
ČESTITAMO I ZAHVALJUJEMO SPONZORU !!!

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link