23/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Sahrana supružnika Popović danas u 15 časova u Dalju

2 min read

prometna-nesreca-toplana-11-10-2016-3

Nakon tragične vesti o troje poginulih u sudaru na osječkoj obilaznici, saznale su se stravične okolnosti pod kojima su ugašena tri života. 34-godišnji Goran Ileš iz Tenje, po svemu sudeći, namerno se BMW-om zabio u Peugeot u kojem je bio bračni par Popović iz Dalja, 42-godišnji Slobodan i 37-godišnja Sanja. Tako je u utorak oko 21.10 na osječkoj južnoj obilaznici usmrtio sebe i dvoje nevinih ljudi.
 
Postoje indicije u kriminalističkoj istrazi koje upućuju na to da je 34-godišnjak izazvao saobraćajnu nesreću u nameri da si oduzme život. Nakon utvrđivanja svih činjenica o rezultatima istrage izvestićemo nadležno državno tužilaštvo, rekao je za “Glas Slavonije” Darijo Premec, portparol Policijske uprave osječko-baranjske.
 
Prema pisanju ovog lista, Ileš je navodno i ranije imao suicidalne misle.Na svom Facebook profilu 2011. godine objavljivao je kako nema razloga za život jer su ga ostavile supruga i tadašnja devojka. Navodno je policija oko sat vremena pre tragedije intervenisala u stanu u Osijeku u kojem je Ileš živeo s devojkom zbog porodičnog nasilja. Ileš je u jednom trenutku zgrabio ključeve od automobila i rekao da mu je dosta svega i da će se ubiti. Nakon toga je otišao.
 
Iza supružnika Popović ostalo je dvoje dece, 12-godišnja kćer i 9-godišnji sin, a iza Gorana Ileša sin tinejdžer.
 
Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić uputio je izraze saučešća porodicama poginulih i obećao pomoć deci koja su ostala bez roditelja.
 
Sanja i Slobodan Popović biće sahranjeni danas u 15 časova, na pravoslavnom groblju u Dalju.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.