U stravičnoj nesreći kod Osijeka poginuli supružnici Popović iz Dalja

prometna-nesreca-toplana-11-10-2016-3

Supružnici Slobodan(42) i Sanja (37) Popović iz Dalja, te 34-godišnjak iz Tenje poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći sinoć oko 21,10 sati na osječkoj južnoj obilaznici, kod skretanja prema HEP Toplani. Na njihov Peugeot velikom brzinom naleteo je BMW kojim je upravljao 34-godišnjak iz Tenje. Smrtno stradali supružnici,  roditelji su dvoje maloletne dece. Kako saznajemo , vraćali su se iz Like sa sahrane Sanjine bake.

Osječko-baranjska policijska uprava izvestila je danas da su u sudaru dva putnička automobila koji se dogodio sinoć na južnoj osječkoj obilaznici poginuli su 34-godišnji i 42-godišnji vozač te 37-godišnja putnica iz jednog vozila. Nesreća se dogodila kada je 34-godišnji vozač putničkog automobila G.I., iz Tenje kod skretanja prema Toplani HEP-a iz zasad neutvrđenih razloga prešao na suprotnu kolničku traku i sudario se s putničkim automobilom, koji je dolazio iz suprotnog pravca, a u kojem su bili 42-godišnji vozač i 37-godišnja putnica. Od zadobijenih ozleda svo troje poginuli su na mestu nesreće, rekao je portparol osječko-baranjske Policijske uprave Darijo Premec za HINA-u.

Od siline udara u potpunosti uništeni automobili završili su u kanalima na suprotnim stranama ceste. BMW je uništen do neprepoznatljivosti, dok je na Peugeotu uništen prednji deo vozila. 

prometna-juzna-obilaznica

Jedan od auta ostao je bez točkova i završio na krovu.Iako su na mesto tragedije odmah pozvani osječki vatrogasci, na žalost, nisu ništa mogli učiniti da pomognu stradalima. Zbog uviđaja, saobraćaj je na tom delu obilaznice bio zatvoren i preusmeravan od 21,25 sati do 1,35 sati posle ponoći. Policija nastavlja s istragom kako bi se utvrdile sve okolnosti saobraćajne nesreće, dodao je Premec.

Slobodan Popović iz Dalja bio je član Skupštine Radio Borova i jedno vreme član kolektiva. Porodici i rodbini upućujemo iskreno saučešće, a datum i vreme sahrane objavićemo naknadno.