22/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

“Svako pravo izlečenje dolazi od nas samih”

2 min read

prokret-slider

Emisiju “Preokret ” na talasu Radio Borova  danas ćemo započeti rečima  čuvenog srpskog doktoraTodora Jovanovića”Svako pravo izlečenje dolazi od nas samih”. Da li je to tačno i ispravno mišljenje svako od nas može da se uveri ; lepo je biti zdrav, i telesno i umno , ali treba uložiti i mnogo truda da bi se zdravlje sačuvalo.
Doktor Todor Jovanović je ceo svoj naučni rad posvetio imunologiji, virusologiji, ishrani i zdravlju. Njegov rad rezultirao je pronalaskom preparata koji kao dodatak ishrani zdravih i obolelih osoba obnavlja energiju i jača ukupan sistem ljudskog organizma. Potvrdu vrednosti ovog leka dali su instituti u Evropi i Americi.
Nadalje objavljujemo- koliko je ishrana važna u dečijem odrastanju /i njihovim kognitivnim sposobnostima / i celukupnom našem životu , govorićemo o jabukovom sirćetu kao jednim od najpoznatijih lekovitih eliksira , o tome šta je išijas i kako ublažiti bolove kod ove veoma rasprostranjene bolesti./ kada međupršljenski disk pritišće nerv u leđima/, a  na kraju ćemo govoriti u ruzmarinu i njegovim lekovitim dejstvima….

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.