Станимировић захвалио бирачима

 

Vojislav Stanimirovic

Председник Самосталне демократске српске странке Војислав Станимировић упутио је саопштење за јавност у којем се осврнуо на резултат ове странке на протеклим парламентарним изборима tе захвалио бирачима који су , како је навео, показали континуитет поверења у СДСС.

И овај пут сте препознали оне који су део нашег народа, оне који су с вама и за вас у свим проблемима и недаћама наше заједнице и оне којима је основно политичко и људско опредељење да својим радом нашим људима, нашем народу али и држави у којој живимо створе услове цивилизованог живота заснованог на економској, социјалној, верској и другој сигурности, толеранцији и перспективи“, наводи се у саопштењу и додаје да је то поверење указало више од 16 хиљада припадника српске заједнице што је око две хиљаде више него на изборима у новембру прошле године.

Ваша подршка кроз гласове, нама је и нова обавеза да у заједничкој борби истрајемо. Нама обавеза, а Вама гаранција за даље напоре све до времена у којем ће и наше друштво заживети по истим стандардима који красе сва модерна друштва савремене цивилизације“, каже Станимировић који је уејдно честитао и тројици изабраних саборских заступника, њиховим заменицама и заменику. Станимировић је додао да ће СДСС сада у Сабору имати Клуб заступника који ће, како је истакао, бити адреса свих припадника српске заједнице на коју се могу обратити као што се и убудуће могу обраћати СДСС-у.