25/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Borovo predstavilo Startas cvičke

2 min read

cvicke

Vukovarska firma “Borovo” predstavila je u Hrvatskom školskom muzeju u Zagrebu nove Startasice za školske dane, koje su nazvali Startas Cvičke.
Prema rečima voditelja brenda Startas Dubravka Šimenca Startas Cvičke, kao i svi Startas modeli, proizvedene su od pamučnog platna i gume, dobijene iz prirodnog kaučuka. Ručno su izrađene u Vukovaru, gde ih je oblikovalo preko 23 para vrednih ruku. Kako bi obuvanje bilo jednostavnije i lakše, klasičan model s pertlama zamenjen je elastičnom trakom. Uz kupljene Startas Cvičke, kupci će dobiti i platnenu vrećicu koju su sašile radnice Udruženja Kamensko Creativa iz Zagreba.
Nakon iskazanog zanimanja za ovaj proizvod, od strane veća roditelja i osnovnih škola širom Hrvatske, školama su ponuđene Startasice i Startas Cvičke po povoljnijim cenama. S 50-ak škola “Borovo” trenutno pregovara, dok je s njih 10-ak u fazi realizacije saradnje, istakao je Damir Rupčić, voditelj projekta. Startas Cvičke dostupne su u većini “Borovo” prodavnica po ceni od 99 kuna uz platnenu Startas vrećicu na dar.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link