27/02/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Stradavanja u saobraćaju zbog nepropisne brzine

2 min read

policija2v

Tokom produženog vikenda od 12. do 16. avgusta na području Policijske uprave vukovarsko-sremske zabeleženo je 12 saobraćajnih nesreća. U devet saobraćajnih nesreća pričinjena je samo materijalna šteta. U dve saobraćajne nesreće dve osobe su lakše ozleđene dok je u u saobraćajnoj nesreći u Bapskoj teže povređena 82-godišnja vozačica bicikla. 
 
Radi smanjenja broja saobraćajnih nesreća i stradavanja u saobraćaju, iz Policijske uprave vukovarsko-sremske najavili su 24-časovni nadzor brzine kretanja vozila. U četvrtak, 25.avgusta od 6 časova ujutru do 6 časova sledećeg dana, u petak 26. avgusta, policija će pojačano kontrolisati brzinu vozila i prema vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine primenjivati sankcije propisane Zakonom o sigurnosti saobraćaja na cestama, najavili su iz Policijske uprave vukovarsko-sremske. 
 
Pozivaju građane da do 19. avgusta predlože lokacije, na kojima žele da se nadzire brzina kretanja vozila. Svoje predloge mogu slati na adresu elektronske pošte vukovarsko-srijemska@policija.hr.

Nakon zaprimljenih predloga i analize, policija će odrediti lokacije pogodne za nadzor brzine.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.