23/02/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Predstavljena Koalicija za premijera

2 min read

koalicija za premijera

Ispred stare, još uvek neobnovljene zgrade Železničkog kolodvora u Vukovaru predstavnici stranaka iz “Koalicije za premijera” Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti, Narodne stranke – Reformista, Novog vala – Stranke razvoja, HSS-a Stjepan Radić i Bloka umirovljenika zajedno potpisali su koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na parlamentarnim izborima. Koaliciju su u ime svojih stranaka potpisali Milan Bandić, Radimir Čačić, Ljubo Jurčić, Jurica Šoić i Milivoj Špika. 

“Ovo je sramota. A za to su odgovorni oni koji i ovaj puta pretenduju da preuzmu odgovornost za Hrvatsku. A ništa nisu napravili kroz sve Vlade u kojima se izmenjuju zadnjih 25 godina. To je davno trebalo popeglati da izgleda kao Jelačić plac. I biće nakon 11. septembra jer ova Koalicija je garancija da će Hrvatska napokon krenuti pravim putem”, rekao je Milan Bandić. Aktuelni zagrebački gradonačelnik i kandidat za premijera poručio je Vukovarcima da ako žele živeti kao građani Zagreba neka glasaju za ovu koaliciju.

“Ovo je koalicija znanja, struke i kompetencije. Ovo je koalicija rada, solidarnosti, zajedništva i odlučnosti. 11. septembra neka ljudi izađu na izbore i glasaju za sebe, za bolji život. Ako žele živeti kao što žive građani Zagreba, neka glasaju za Koaliciju za premijera.  Ukoliko žele glasati za eksperimente, neka glasaju za one koji su ih doveli na prosjački štap”, poručio je Bandić i najavio da će prva sednica Vlada u kojoj će on biti premijer biti održana u Vukovaru, druga u Kninu, a treća na Brionima od kojih će, kako je rekao, napraviti Monte Karlo.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.