Darko Kraljić,Devojko mala i dr. hitovi

zvezde-pop-estrade-slider U današnjoj emisiji vraćamo se u davne pedesete i šezdesete godine prošlog veka i slušamo šlagere koje i danas neki slušaju s velikim zadovoljstvom ….
Počinjemo sa jednom veoma lepom pesmom koju je otpevala GABI NOVAK u odličnom filmu / eeehh, ta nostalgija- kaže jedan ljubitelj ovog filma i ove pesme / Radi se o filmu LJUBAV I MODA iz 1960. godine, a pesmu Ljubav ili šala peva Gabi Novak.U insertu iz filma čućemo dijalog sa još legendom jugoslovenskog filma Mijom Aleksićem.U filmu glume još i Ckalja, Beba Loncar, Djuza Stojiljkovic i drugi.Jedna od najljepsih pjesama iz jugoslavenskog zabavnog repertoara.. čiji je kompozitor DARKO KRALJIĆ o čijim pesmama ćemo danas pričati …..je Ljubav ili šala.
Zašto si pospan, Čo“, „Adio“, „Dve kišne noći u septembru“, „Kišobran za dvoje“, „Oprosti“ (što ti stvaram jad), „Ljubavna pesma“ (Da li znaš šta je čežnja), „San ili život“, „Plavetna“, „Mala tema iz Srema“, „Devojko mala“, „Ljubav i moda“, „Čamac na Tisi“, „Somborske ruže“, „Zvižduk u osam“, „Marike“, „Posle mene“ – neke su od kompozicija Darka Kraljića…..