12/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Prijava šteta od elementarne nepogode u opštini Erdut

2 min read

20160703_130741

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova olujnog vetra, praćenog velikom količinom oborina, na pojedinim delovima i tučom, koje je 26. i 27. juna zahvatilo područje Osječko-baranjske županije, što je izazvalo oštećenja kod fizičkih i pravnih osoba na građevinama, opremi, dugogodišnjim nasadima, šumama i obrtnim sredstvima, župan Osječko-baranjske županije Vladimir Šišljagić doneo je Rešenje o proglašenju stanja elementarne nepogode “Olujni vetar” na području te županije, za navedena dobra.
 
Iz Opštinske komisije za procenu šteta od elementarnih nepogoda opštine Erdut pozivaju građane – fizičke i pravne osobe, koje na području katastarskih naselja Aljmaš, Bijelo Brdo, Dalj, Dalj Planina i Erdut, imaju štete na navedenim dobrima, usled proglašene elementarne nepogode, da izvrše prijavu štete najkasnije do srede, 13. jula do 12 časova, u Opštini Erdut.
 
Prijave se podnose na obrascima EN-P, koji se mogu preuzeti, popuniti i predati u prostorijama Opštine Erdut u Dalju, na adresi: ulica Bana Josipa Jelačića 4, u službi za gospodarstvo, radnim danom od 7,30 do 14,30. Sve druge informacije zainteresovani će dobiti na telefon 031/590-111.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.