07/12/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Prvi glas večeras u Borovu

2 min read

prvi glas

Radio Borovo u okviru obeležavanja 25 godina postojanja i rada već tradicionalno organizuje popularno takmičenje pevača amatera za Prvi glas Borova 2016. Prijavilo se 10 kandidata, u kategoriji juniora i seniora. O pobednicima u obe kategorije odlučivaće žiri čiji su članovi, uz predstavnika Radio Borova, novinar i muzičar Slavko Bubalo iz Vukovara, Dušanka Trbojević iz Tenje, muzičar Željko Kolarević iz Beograda i prošlogodišnji pobednik Saša Grgur iz Dalja. Zajedno s našim sponzorima obezbedili smo lepe nagrade za najuspešnije takmičare.
 
Takmičenje za Prvi glas Borova pratiće i bogat revijalni program u kojem će pored članova žirija, uz pratnju Miloša Đuranovića, učestvovati i mlada Violeta Tomašević iz Bijelog Brda koja će izvesti dve kompozije na violini, Plesna grupa “Venera” iz Vukovara, Muška pevačka grupa “Naši koreni” iz Borova te Ženska pevačka grupa Zavičajnog udruženja Srba Ozrena i Posavine iz Borova.
 
Program će biti održan večeras od 20 časova, na Letnjoj pozornici Kulturnog centra Borovo, u okviru opštinske manifestacije “Dani Borova – Borovsko leto 2016.”
 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.